Website marketing using high authority backlinks from popular website's, find out more at webcentreplus.com or email colin@webcentreplus.com
Click Here!

Webdesign trendek 2018

Facebook:
https://www.fb.com/kingofthelayers

Behance:
https://www.behance.net/kingofthelayers

Ha kellene egy grafikus:
kingofthelayers@gmail.com

source – For all your website needs, visit out Spalding Web Design

7 Responses to Webdesign trendek 2018

 • szuperül összeszedted 😀 nagyon jó minőségi kis vidi. köszi

 • Jo volt. Kicsit en tobb 3D-s elemet, crazy layout-ot varok. A typewriter betutipust nem szeretem, de abban is 'igazad' van. Masok is kb. ezt josoljak 😉

 • Wedaxon says:

  Hello. 15 éves vagyok és arra lennék kíváncsi hol lehet ilyet tanulni és mikor érdemes elkezdeni. te hol és hogyan és mikor kezdtél el ezzel foglalkozni. (amúgy nagyon királyok a videóid)

 • Anna Szász says:

  Szia! Az elmúlt fél évben elkezdtem taulni a css/css3 + html + javascript alapjait, sima editorban írom a kódokat, hogy minél többet tanuljak. Tehát nem "generáltatom" le a layout-ot. Eljutottam oda, hogy nagyon szép, összetett oldalakat tudok készíteni html + css (és javascript) kombinációba, legördülő menüket stb. Szerinted ezt a "hármast" megéri megtanulni? Ha nagy leszek, amikor állást kell keresnek, ha ezeket profin megtanulom, akkor találok állást szerinted? Vagy érdemes programozni is megtanulni? Elkezdtem a PHP-val is foglalkozni, és az alapokat átvettem, de nem szeretnék programozó lenni.

  Bár értem a ciklusokat, meg a nyelvelet is kezdem érteni…alapszinten (Objektum orientált programozásnál kicsit megakadtam….) Nem kimondottan grafikus akarok lenni, hanem ilyen "oldalépítő". Szerinted van ennek értelme? Web-builder/sitebulder-nek írják. Szerinted lesz ilyen tudásra kereset a jövőben, itt MO-on? (Grafikus azért nem szeretnék lenni, mert nincs tehetségem a kézi rajzoláshoz, bár a PS-ben elég sokat tanultam, abban is…de az nem egyenlő azzal, hogy valamit megrajzolok.)

 • Szia láttam valamelyik komment alatt irtad hogy nem elég a photoshop minimum illustrator kell. És azt szeretnem kérdezni hogy ahhoz te használsz-e rajztáblát?

 • lakossági ux 😀

 • Sum Blinker says:

  Nyan cat!

Leave a Reply

Archives